HTML

Apróságok

Greenlight

2014.05.27. 21:29 BlackPsenior

Az internetet aktívan használók számtalan reklámot, spamet, hírlevelet kapnak. Ezek jó részét az ember olvasatlanul törli. Érdemes azért néha figyelmesebben elolvasni őket, főleg, ha egy olyan webshop hírlevelét kapjuk, ahol már sikerrel és megelégedéssel vásároltunk. Nemegyszer jelentős árengedménnyel kaphatók akciós termékek. Ezek az akciók általában csak 1-2 napig tartanak, tehát gyorsan kell dönteni.

Tudják jól az eladók és a reklámszakemberek, hogy a vevőt ilyenkor lehet elcsábítani-megfogni. Jómagam is hasonló akciók közepette vásároltam már néhány apróságot, igen jelentős, 50-60-70%-os árengedménnyel, nemegyszer postaköltség nélkül.

Ilyen volt pl. a Zebrabusz...

http://picivw.blog.hu/2011/03/12/schuco_1_18_safari_t2

...a Sárga Angyal...

http://picivw.blog.hu/2011/02/03/minichamps_1_18_adac#more2635262

... vagy az Utolsó Kiadás:

http://picivw.blog.hu/2011/10/24/2003_utolso_fejezet

Legutóbb egy modellbolt hírlevelében akadt meg a szemem egy kedvező ajánlaton. Az Egyesült Államokból történő szállítás postaköltségével együtt is kedvezőbb áron kínálták a kisautókat, mint a közeli szupermarket a Matchboxokat vagy a Hotwheelseket. A már ismert és itt is bemutatott Greenlight újabb kollekciójáról van szó. Hasonlóan a MotorWorld BlackBandit összeállításához ebben a T1 buszt ábrázoló díszdobozban is 5 jármű található.

A zengzetes RoadRacers nevet adták a gyűjteménynek.

RR0

Két, verseny támogatására felkészített T1 és három, szintén versenyszínekben pompázó Bogár látható a dobozban.

RR1

Érdemes őket közelebbről is szemügyre venni, a jól ismert vörös-cián szemüveg segítségével

3d02fel

3d01fel

Vegyük ki őket a dobozból!

3d03fel

3d05fel

Láthatjuk, hogy minden autónak nemcsak a fényezése, hanem a felnije is különbözik a többitől.

3d04fel

Eltehetjük a szemüveget, már nem lesz rá szükség a továbbiakban.

A Greenlight-tól nem meglepő, hanem inkább elvárt, hogy a gyufásdoboznyik kisautók fényezése, kidolgozása igen szépre sikerült.

RR3

RR2

RR4

És ha már így összeállt a mezőny, hívjuk meg más istállók versenyzőit is, hogy színesebb legyen a kép. A Matchbox csapatát egy veterán, a MonteCarlo-i rallyt is megjárt versenyző képviseli, míg a filmipart a népszerű Herbie reprezentálja.

53

És egy igazi pályanap elmaradhatatlan kelléke a harapnivalóról gondoskodó, valamint az érdeklődőket szállító és egyben reklámhordozó T2. (A Fröccsbuszról sajnos nem készült még apró másolat)

palya

Végül együtt a két Greenlight díszdoboz:

BB

BB2

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://aprok.blog.hu/api/trackback/id/tr736214329

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása